Скочи на садржај
Почетна »  АПЕЛ УПЖС ПРОТИВ МОСОВНОГ ДОЛАСКА НЕЗВАНИХ  У БЕОГРАД

 АПЕЛ УПЖС ПРОТИВ МОСОВНОГ ДОЛАСКА НЕЗВАНИХ  У БЕОГРАД

                                      Београд, 30. јун 2022. године

Његовој Светости,

Патријарху српском, господину Порфирију,

Светом Синоду Српске Православне Цркве,

Свом свештенству и монаштву СПЦ

САЧУВАЈМО,  СВЕТИМ САВОМ, БЛАГОСЛОВЕНИ СРПСКИ НАРОД ОД ПОШАСТИ ОВОГ ВЕКА

Ваша Светости!

Ваша преосвештенства!

Чесни оци!

У време када силе таме из тзв. центара моћи, покушавају да сломију кичму српском роду, да затру постојање српског имена, да сломију дух нашег народа, да касапе српске земље, да отимају   српску историју, да нас терају да заборавимо ко смо, и ко су нам били преци, на наш народ се  у сепрембру спремају, нама незвани гости, који не долазе зато што воле СРБИЈУ, они знају ко их шаље и зашто долазе у земљу наших светих отаца.

Из глобалистичке Европе шаљу СРБИЈИ незване госте ЛГБТ (НА ХИЉАДЕ НЕЗВАНИХ), којима ништа није свето.

Придружујемо се  представницима удружења ЛРНЕ, који су на позив неколико православних и породичних удружења, предали у Патријаршији допис Патријарху српском господину Порфирију као и сабору СПЦ, у којем моле да Српска православна црква и њени представници реагују, да ПАСТИРСКИМ штапом заштите биће и здравље српског народа због најављене организације тзв. Еуро-прајда, у стоном граду св Деспота Стефана Лазаревића у септембру.

СПЦ је у ово тешко време био и остао стожер опстанка српског народа и чувар светосавске вере, вере наших светих предака. Српски народ са надом очекује да наша Црква искористи свој вишевековни  углед и затражи од Владе РС, да се најављени догађај којем се противи огромна већина нашег народа, спречи. Нека вам за пример послуже Патријарх и духовни пастири Грузијске православне цркве, која је показала како се треба изборити да свој народ, за претке, како се не стидети пред БОГОМ. Милимо вас не дозволите долазак незваних у септембру.

Удружење православних жена Србије, огранак Међународног савеза удружења православних жена  под Покровом Русије.

Председник  УПЖС   Биљана Живковић,

Председник Скупштине  УПЖС  Нада Мекић

УПЖС – тел.  064-148-56-28

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *