Скочи на садржај
Почетна » КРСНИ ХОДОВИ СА ИКОНОМ СВ ЦАРА НИКОЛАЈА РОМАНОВА ВЕЛИКОМУЧЕНИКА

КРСНИ ХОДОВИ СА ИКОНОМ СВ ЦАРА НИКОЛАЈА РОМАНОВА ВЕЛИКОМУЧЕНИКА

Удружење православних жена Србије је као суорганизатор и учесник на неколико Крсних ходова, које је предводила Икона св. цара Николаја Другог Романова.


Икона св. цара Николаја Другог Романова је до сада била на око 20 Крсних Ходова, по Србији… Од априла 2021. путују из Београда у Петербурга.

Било је организовану уз велику подршку УПЖ Србије много Крстих Ходова у местима и светињама у Србији, Црној Гори… од цркве Св. Петке у Борчи, манастиру Кувежднин, манастира Св. Василија Острошког на Рожају, манастира Благовештење на Руднику, цркве Св. Јеремије у Врбовцу, цркви у Завлаки, и других цркава у Шумадији и западној Србији….


Икона светог Цара Николаја је, пре две године, одмах после освећења у цркви Св. Јеремије у Врбовцу (код Смедерева), почела да мироточи. До сада је окупила на хиљаде верујућих људи, чудом Божје љубави!

Александар Божиновић у Србији и његов брат Зоран који живи у Русији, финансирали су сликање икона, и иза себе имају много хуманитарних акција и организација и учествовања у Крсним ходовима у Србији, РС, Косова и Метохије, Свете Горе … са чудотворним иконама Св цара Лазара, по Србији и РС – Св. цара Николаја другог, Ивана 4. Силног…

Св.Богородица Донска

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *